zoetermeer

photoimpression-zoetermeer-nieuw1

Denemarkenlaan 2
2711 EL Zoetermeer
06 – 13155991 (Harm Muntinga)
06 – 37 45 47 74 (Ineke Dicker)
info@hofjevanpauw.nl

photoimpression-zoetermeer-nieuw2

Routekaarten voor de locatie Zoetemeer:

gezondheidscentrumzoetermeer.nl

Grotere kaart weergeven
Route en parkeren
De praktijk is uitstekend bereikbaar zowel per auto als openbaar vervoer.

Met de auto
 volgt de borden Stadshart. U kunt de auto parkeren op de beschikbare parkeergelegenheid achter het gebouw aan de Denemarken laan. Let op betaald parkeren tot 18.00 uur.

Route vanaf Utrecht A12
Neem op de A12 afslag Zoetermeer (7) en ga rechtsaf de Oostweg op. Ga bij de rotonde linksaf. U rijdt dan op de Australieweg. Volg deze weg ongeveer 2 km. De Australieweg wordt dan Europaweg. Houd hier rechts aan en ga niet de tunnelbak in. Ga bij de stoplichten linksaf de Denemarkenlaan in. Neem de eerste afslag links en rijd het parkeerterrein op. Let op betaald parkeren tot 18.00 uur.U vindt onze praktijk op de vierde verdieping (bereikbaar per lift).

Route vanaf Den Haag A12
Neem op de A12 afslag Zoetermeer Centrum (6). Ga aan het eind van de afslag bij het stoplicht linksaf. Rijd de Afrikaweg helemaal uit. Als u met de bocht (stoplicht) mee naar rechts gaat, wordt de Afrikaweg Europaweg. Ga na 400 meter rechtsaf de Denemarkenlaan in. Neem de eerste afslag links en rijd het parkeerterrein op.  Let op betaald parkeren tot 18.00 uur.U vindt onze praktijk op de vierde verdieping (bereikbaar per lift).

Route vanaf Amsterdam, Leiden, Zoeterwoude N206
Ga op de N206 bij het begin van de bebouwde kom Zoetermeer bij de rotonde rechtdoor. Ga bij de volgende rotonde rechtsaf (Zwaardslootseweg/N206). Sla na ± 250 meter linksaf de Europaweg op. Ga na 300 meter rechtsaf de Denemarkenlaan in. Neem de eerste afslag links en rijd het parkeerterrein op. Let op betaald parkeren tot 18.00 uur.U vindt onze praktijk op de vierde verdieping (bereikbaar per lift).

Met openbaar vervoer
Wie is aangewezen op openbaar vervoer maakt gebruik van buslijn 206 of 32. Stap uit bij halte Aidaschouw. Wie met de sprinter reist, stapt uit bij halte Stadhuis. Kijk voor meer informatie op www.9292.nl.

Minder validen
Onze praktijk is rolstoeltoegankelijk via de ingang Denemarkenlaan (Stadshart). Voor minder validen zijn speciale parkeerplaatsen beschikbaar aan de achterkant van ons pand. Rij door tot de slagboom en druk op de bel. U vindt onze praktijk op de vierde verdieping (bereikbaar per lift).