wie zijn wij

Wie zijn wij?

Ineke Dicker en Harm Muntinga begonnen in het Hofje van Pauw in 1994. Zij zijn enthousiast geraakt voor de haptonomie vanuit hun fysiotherapeutische achtergrond. Beiden hebben zij ruime ervaring opgedaan met zowel individuele therapie als met het begeleiden van groepsprocessen. Voor hen is de haptotherapie een hulpmiddel om mensen in contact te brengen met hun oorspronkelijkheid. Zowel Ineke als Harm hebben bij de opleiding Synergos (1996) én bij de Academie voor haptonomie (2008) hun diploma behaald voor haptotherapeut.

 

Ineke Dicker   

Haptotherapeut; Gecertificeerd supervisor & coach; Fysiotherapeut. Oprichter van Hofje van Pauw & Pauw Coaching. Ruime ervaring als begeleidingskundige op mensgerichte processen, zowel op individueel niveau als in groepen. Zij is bevlogen om mensen in contact te brengen met hun eigen gevoelens en streeft ten allen tijden naar het herstel van autonomie en authenticiteit.

 

Harm Muntinga   

Haptotherapeut; Gecertificeerd coach; Fysiotherapeut. Oprichter van Hofje van Pauw & Pauw Coaching. Ruime ervaring als begeleidingskundige op mensgerichte processen, zowel op individueel niveau als in groepen. Vanuit zijn jarenlange ervaring met het begeleiden van Pesso-psychotherapie groepen werkt hij o.a vanuit dit gedachtengoed, waarin vooral gekeken wordt naar hoe onvervulde kind behoeften doorwerken in de relaties die de client aangaat met zijn omgeving. In zijn werk vindt hij het een uitdaging de client weer meer in contact te laten komen met zijn of haar behoeften en authenticiteit . Het boeit hem om dit proces waarin de client meer kan gaan leven vanuit zijn/haar eigen oorspronkelijkheid te begeleiden. Hij heeft ervaring en affiniteit met homoseksuele specifieke problematiek.